Scrisoare deschisă adresată Campionului Cătălin Paraschiveanu, Cetățean de Onoare al Municipiului Focşani

Cu ocazia zilei dumneavoastră de naștere îmi face o deosebită plăcere să vă transmit sincere și cordiale felicitări, împreună cu cele mai bune urări de sănătate și succese atât în plan sportiv, cât și personal. 

Sunteți cel mai titrat pugilist focșănean, multiplu campion național, câstigător al Centurii WBC Mediterranean Super Middle în anul 2016, în cadrul Galei de la Teatrul Principe din Milano. Cu acest prilej, ați devenit primul boxer profesionist din județul Vrancea care a cucerit un titlu internațional.

Sunt peste 20 de ani de când ați făcut primii pași în lumea boxului amator, în cadrul secției de profil a clubului sportiv focșănean. În doar câțiva ani, datorită municii, seriozității și perseverenței de care ați dat întotdeauna dovadă, reușeați deja să vă afirmați ca un nume în acest sport despre care se spune că este practicat de gentlemeni.

Sunteți un sportiv de renume, o personalitate cu recunoaştere naţională și internațională în domeniul boxului profesionist, care a contribuit la o bună imagine a Municipiului Focşani în lume. De asemenea, sunteți un exemplu pentru toți tinerii din Focșani și din România.

Pentru toate aceste motive, am avut ocazia și bucuria ca în iulie 2018 să vă înmânez titlul de „Cetăţean de Onoare” al Municipiului Focşani în cadrul Galei Cetăţenilor de Onoare, organizată la Teatrul Municipal „Maior Gheorghe Pastia”.

La mulți ani, Campionule!  

Cu deosebită considerație,

Primar,

Cristi Valentin Misăilă

Source