O nouă provocare sportivă și culturală prinde viață în orașul Negrești-Oaș, odată cu deschiderea oficială a noii Săli de Sport cu tribună cu 180 de locuri. Această investiție remarcabilă, finanțată prin intermediul Companiei Naționale de Investiții, reprezintă o etapă semnificativă în dezvoltarea și modernizarea comunității noastre, aducând o serie de facilități și beneficii atât pentru tineri, cât și pentru întreaga populație locală.

Un spațiu pentru performanță și comunitate

Sala de Sport nou construită în Negrești-Oaș nu este doar un loc pentru competiții sportive, ci și un spațiu pentru promovarea sănătății, dezvoltarea personală și coeziunea comunitară. Cu o tribună generoasă de 180 de locuri, Sala are capacitatea de a găzdui evenimente sportive de diverse dimensiuni, încurajând participarea și implicarea comunității în activități sportive.

Facilități complete pentru o experiență confortabilă

Un alt aspect esențial al acestei investiții este atenția acordată detaliilor. Sala de Sport este dotată cu vestiare spațioase, grupuri sanitare moderne și spații tehnice bine echipate, asigurând atât sportivilor, cât și publicului, o experiență confortabilă și plăcută. Accesibilitatea este de asemenea luată în considerare, facilitând participarea persoanelor cu dizabilități.

Zonă de parcare și spații verzi

Investiția nu s-a oprit aici. O Sală de Sport modernă necesită nu doar facilități interioare de calitate, ci și o infrastructură adecvată în jurul său. Astfel, această sală este însoțită de o zonă de parcare generoasă, asigurând că participanții și vizitatorii au acces ușor la evenimente. În plus, spațiile verzi înconjurătoare adaugă un element estetic și relaxant, creând un mediu prietenos și atrăgător.

Investiție pentru comunitate

Această investiție este o dovadă a angajamentului Primăriei și Consiliului Local Negrești-oaș de a asigura pentru comunitate spații pentru activitate fizică și bunăstare. Sportul nu doar promovează un stil de viață sănătos, ci și construiește prietenii, dezvoltă spiritul de echipă și oferă momente de bucurie și satisfacție personală. Prin această nouă Sală de Sport, orașul Negrești-Oaș nu face doar un pas înainte în ceea ce privește facilitățile sportive, ci și în ceea ce privește calitatea vieții pentru locuitorii săi.

Un pas înainte în dezvoltarea urbană

Investiția în această Sală de Sport cu tribună de 180 de locuri reprezintă o parte din planul mai larg de dezvoltare urbană a orașului Negrești-Oaș. Într-o lume în continuă schimbare, investițiile în infrastructură sportivă și culturală devin din ce în ce mai importante, contribuind la crearea unei comunități active, sănătoase și conectate.

Această investiție demonstrează angajamentul conducerii orașului pentru dezvoltarea sportivă, comunitatea unită și îmbunătățirea calității vieții locuitorilor săi. Este o realizare importantă și un pas important spre un viitor mai frumos pentru orașul nostru.

Deschiderea oficială a avut loc cu ocazia vizitei  doamnei secretar de stat Monica Săsărman, din cadrul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, 

Source