Am sărbătorit azi Ziua Internațională a Vârstnicilor și aniversarea a 50 și 60 de ani de căsătorie pentru cuplurile noastre de aur.

Suntem privilegiați să avem printre noi cupluri care au traversat împreună cinci decenii și chiar șase decenii de căsnicie. Căsătoria lor este o mărturie vie a faptului că dragostea, încrederea și devotamentul pot depăși toate provocările vieții. Cei 50 sau 60 de ani de căsnicie nu sunt doar o cifră, ci o poveste de viață scrisă în fiecare zi cu iubire și înțelegere.

Le-am spus azi și lor că valorile noastre, tradițiile noastre și ceea ce suntem astăzi au fost influențate în mod semnificativ de generațiile lor. Bunicile și bunicii noștri au contribuit la ceea ce suntem astăzi, iar cuplurile care sărbătoresc astăzi 50 sau 60 de ani de căsnicie sunt un exemplu minunat al puterii dragostei și al angajamentului pe termen lung.

Aceste două evenimente, Ziua Internațională a Vârstnicilor și aniversarea cuplurilor noastre, reprezintă oportunități pentru noi toți să reflectăm asupra valorii familiilor noastre, asupra legăturilor noastre și asupra modului în care putem construi o comunitate mai puternică și mai unită.

Sărbătoarea de astăzi a fost o manifestare a respectului și recunoștinței noastre față de trecut, dar și un prilej de a privi cu optimism spre viitor.

Vă mulțumim pentru că sunteți parte din frumoasa noastră comunitate și pentru tot ceea ce faceți pentru a face Negrești-Oaș un loc minunat în care să trăim.

La mulți ani tuturor vârstnicilor!

Source