Elevii de 10 și-au primit premiile binemeritate

În deschiderea ședinței Consiliului Local al Municipiului Focșani, din data de 26 august 2021, am avut plăcerea de a premia elevii focșăneni care au obținut media 10 la examenele de Bacalaureat și Evaluare Națională din acest an. Pentru reușitele lor excepționale, absolvenții de liceu merituoși au primit câte un cec cu 2000 lei, iar cei care la finalul clasei a VIII-a au obținut nota maximă câte un cec de 1000 lei. În aplauzele celor prezenți în sală, dar sunt sigur că și a tuturor celor din mediul on-line, „zeciștii” noștri au primit cecurile și felicitările cuvenite.

Bacalaureat
-Florentina Mara Bălăuță – Colegiul Național „Unirea”
-Ioana Lovin – Colegiul Național „Al. I. Cuza”

Evaluare Națională
-Andreea G. Stancu – Colegiul Național „Unirea”
-Laura-Denisa N. Rusu – Școala Gimnazială „Duiliu Zamfirescu”
-Alexandra A. Săvulescu – Școala Gimnazială „Duiliu Zamfirescu”.

Așa cum am afirmat de fiecare dată, sprijinirea și promovarea excelenței în educație reprezintă una dintre prioritățile activității mele curente, astfel de evenimente făcându-mă, încă o dată, să fiu mândru că sunt focșănean.
Cu respect și recunoștință pentru mediile de 10 obținute în acest an, vreau să urez mult succes în continuare frumoșilor noștri elevi, dar țin totodată să îi felicit și pe cei care au făcut posibile aceste rezultate, părinții și profesorii lor.
Felicitări, dragi elevi, părinți și profesori!

Primar
Cristi Valentin Misăilă

Source