Începând de luni, 30 august 2021, activitatea de evidență a mijloacelor de transport (înregistrare sau radiere) revine în sediul Primăriei din Bulevardul Dimitrie Cantemir nr 1 bis. Mutarea vine ca urmare a faptului că la punctul de lucru situat la adresa Cuza-Vodă nr 56 va funcționa Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor (SPCLEP) Focșani, întrucât clădirea în care se află în prezent va intra în reabilitare. În plus, problemele apărute în acest an în jurul bugetului local au anulat orice altă variantă de relocare a serviciului de evidența populației.
În aceste condiții, SINGURA soluție a reprezentat-o sediul fostei coletării vamale. Pentru următoarele două săptămâni, cât va dura mutarea efectivă a întregii baze de date, SPCLEP Focșani va funcționa tot în cladirea actuală, urmând ca focșănenii să fie anunțați de momentul exact în care aceasta se va produce.
De luni 30 august 2021 însă, activitatea de evidență a mijloacelor de transport (înregistrare sau radiere) va fi la dispoziția cetățenilor în sediul Primăriei Municipiului Focșani.
Totodată, ne cerem scuze focșănenilor pentru această situație nedorită.

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Focșani

Source