Cu ocazia Zilelor Orașului, Primăria Municipiului Focșani organizează în perioada 1-6 2022 iulie o serie de manifestări pentru celebrarea celor 160 de ani de la Unirea Focșanilor Munteni cu Focșanii Moldoveni.
Pentru buna desfășurare a activităților care vor avea loc în centrul orașului, Bulevardul Unirii va fi ÎNCHIS pe sectorul cuprins între intersecția cu străzile Unirea Principatelor și Maior Gheorghe Pastia și intersecția cu Strada Ștefan cel Mare, de vineri 1 iulie ora 16.00 până duminică 3 iulie ora 24.00 .
În tot acest timp, în Piața Unirii se vor desfășura demonstrații sportive pe terenul de sport pe nisip și diverse spectacole artistice pentru toate vârstele, iar pe bulevard va avea lor o amplă expoziție auto-moto.
Sâmbătă, 2 iulie 2022, toate mașinile, motocicletele și atv-urile prezente în cadrul expoziției vor efectua un tur al orașului pe traseul B-dul Unirii – Str. Mărășești – Str. Cuza-Vodă – Str. Mr. Gh. Pastia – B-dul București – Mausoleu Sud și întoarcere pe B-dul Unirii. Cu această ocazie, focșănenii care nu au reușit să ajungă în Piata Unirii vor avea prilejul să vadă în trafic cele câteva zeci de mașini noi, de epocă, tunate și off-road, dar și motocicletele și atv-urile din cadrul expoziției.
Pentru cei care vor alege să vină în acest week-end să participe la evenimentele desfășurate de municipalitate în Piața Unirii, facem precizarea că municipalitatea, împreună cu Școala Postliceală Sanitară „Hippocrate” Focșani, va asigura un punct de prim ajutor situat în fața Ateneului Popular „Mr. Gh. Pastia” Focșani.
Având în vedere vremea care se anunță a fi caniculară, personalul calificat prezent la cortul de prim ajutor este pregătit să ofere apă și asistență medicală de urgență persoanelor care pot suferi din cauza căldurilor foarte ridicate din această perioadă.

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Focșani

Source