Primăria Municipiului Timișoara, împreună cu proiectantul Total Business Land SRL, vă invită să participați la dezbaterea publică a proiectului ,,Regenerare urbană – Zona Piața Mocioni”.

Sugestiile și propunerile timișorenilor venite în urma prezentării din 7 iunie au fost colectate și integrate în proiect. Astfel, dorim să prezentăm noul concept pentru investiția de regenerare urbană săptămâna aceasta. Mulțumim mult tuturor celor care și-au arătat interesul în viitorul cartierului lor și au contribuit cu timp și idei. Sugestiile au fost primite fizic în cadrul prezentării, precum și online pe platforma primăriei: https://decidem.primariatm.ro.

Întâlnirea va avea loc joi, 29.06.2023, începând cu ora 17:00, în sala de festivități „Preot Ioan Imbroane” a Parohiei Iosefin, Piața Alexandru Mocioni 9 (Küttl), Timișoara. Demersurile organizatorice au fost asigurate de Serviciul Guvernanță Participativă și Management Cartiere, din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara.

Întâlnirea va fi transmisă în direct pe pagina de Facebook a Primăriei Municipiului Timișoara (https://www.facebook.com/primariatm). 

Serviciul Comunicare

The post Zona Mocioni renaște cu sprijinul locuitorilor săi: consultare publică pentru investiția de regenerare urbană a Primăriei Timișoara first appeared on Primăria Municipiului Timișoara.

Source