Pentru finalizarea procedurii de depunere, respectiv de analiză a documentelor, Autoritatea de Autorizare din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara, solicită tuturor transportatorilor autorizați eligibili să se prezinte pentru vizarea autorizațiilor de transport la sediul Biroului Mobilitate și Transport, str. Mihai Eminescu, nr. 2B (fostul sediu al Direcției Fiscale a Municipiului Timișoara) începând cu data de 05.04.2023, de luni până vineri, în intervalul orar 09,00-14,00, conform graficului de programări atașat.   

Transportatorii vor avea asupra lor autorizația de transport în original.

Potrivit art. 8 din Legea nr. 38/2003 privind transportul în regim de taxi și în regim de închiriere, modificată și completată, autorizația de transport se eliberează de autoritatea de autorizare pe durată nedeterminată și este valabilă cu condiția  vizării acesteia la fiecare 5 ani de către aceasta, odată cu verificarea îndeplinirii condițiilor care au stat la baza emiterii unei astfel de autorizații.

             În vederea îndeplinirii prevederilor de mai sus, în perioada 09.01.2023-31.03.2023 s-a derulat procedura de depunere a documentelor în vederea vizării autorizatiei de transport pentru efectuarea transportului de persoane în regim de taxi.

Biroul Mobilitate și Transport

The post Vizarea autorizațiilor de transport persoane în regim de taxi first appeared on Primăria Municipiului Timișoara.

Source