CALL CENTER 0356 406517 Direcția de Asistență Socială a Municipiului Timișoara în vederea înscrierii și programării în platforma Națională de vaccinare împotriva COVID-19.

Începând de astăzi 26 ianuarie 2021 Direcția de Asistența Socială a Municipiului Timișoara pune la dispoziția timișorenilor numărul de telefon 0356 406517 în vederea înscrierii și programării în platforma Națională de vaccinare împotriva COVID-19. De luni până duminică, inclusiv, în intervalul orar 8-19 timișorenii pot apela acest număr de telefon dacă doresc să se programeze în vederea vaccinării. Apelul va fi preluat de către un angajat al Direcției de Asistență Socială, care va întocmi în acest sens o fișă de înregistrare, îl va înscrie pe platforma națională și îl va programa la un centru de vaccinare, respectiv o echipă mobilă (dacă situația medicală impune acest lucru), atunci când platforma va permite programarea, în funcție de numărul disponibil de vaccinuri existent în Timișoara.

Direcția de Asistență Socială a Municipiului Timișoara face precizarea că acest serviciu de CALL CENTER se adresează exclusiv persoanelor care locuiesc în fapt pe raza municipiului nostru.  De asemenea, timișorenii trebuie să știe ca inițierea apelului reprezintă acceptul lor cu privire la furnizarea de informații cu caracter personal, date necesare în vederea  înscrierii pentru vaccinare.

În momentul realizării acestei programări, Direcția de Asistență Socială a Municipiului Timișoara va anunță persoana despre data, ora și centrul de vaccinare la care a fost programată

Purtător de Cuvânt

Corina Eva

Articolul Vaccinare împotriva COVID-19 apare prima dată în Primăria Municipiului Timișoara.

Source