TÂRG DE ADOPȚII CÂINI FĂRĂ ADĂPOST

Sâmbătă, 9 aprilie, între orele 10.00-14.00, Primăria Municipiului Tulcea și S.C. Servicii Publice S.A organizează TÂRG DE ADOPȚII pentru câinii aflați în adăpostul de animale fără stăpân. Evenimentul se va desfășura în Parcul Personalităților.

Procesul de adopție include gratuit: microcip, înregistrare în R.E.C.S., deparazitare, examinare clinică și vaccinări gratuite (antirabic, boala Carre, parvoviroză, hepatită infecțioasă, painfluență canină).

Problema câinilor fără stăpân poate fi ameliorată prin implicarea și responsabilizarea întregii societăți. Pe lângă controlul reproducerii câinilor, aceasta fiind cea mai eficientă măsură dovedită de-a lungul timpului, campaniile de adopții sunt o dovadă de responsabilitate socială. ,,Gradul de civilizație al unei comunități este dat și de felul în care membrii ei își tratează cei mai buni prieteni.”

În acest context, ținem să vă reamintim faptul că în bugetul aprobat pentru anul curent, Primăria Municipiului Tulcea a alocat resurse financiare pentru ,,Construire adăpost modern pentru câini fără stăpân”, inclusiv pentru etapele premergătoare aferente, respectiv elaborare PUZ și Studiu de Fezabilitate.

Vă așteptăm la TÂRGUL DE ADOPȚII, alături de cei mai loiali prieteni!

TÂRG DE ADOPȚII CÂINI FĂRĂ ADĂPOST

Source