Ușa sustrasă luna trecută din Blocul nr. 4, din cartierul Grigorescu, a fost înlocuită

Ușa de PVC cu geam termopan din casa scării aparținând Blocului de locuințe sociale nr. 4, situat pe strada Pictor Nicolae Grigorescu, a fost înlocuită, luni, 26 iulie 2021, de Direcția de Asistență Socială Deva, după ce aceasta a fost sustrasă de persoane necunoscute, în luna iunie.

Montarea ușii a fost efectuată de angajați ai Biroului Administrarea și Exploatarea Locuințelor (BAEL) din cadrul Serviciului Fond Locativ, iar costul acesteia a fost suportat din bugetul local.

Lipsa ușii a fost sesizată de reprezentanții BAEL, care administrează imobilele de locuințe sociale. În urma sesizării, Direcția de Asistență Socială Deva a formulat, către Poliția Municipiului Deva, o plângere prealabilă pentru furt cu autor necunoscut.

Direcția de Asistență Socială Deva reamintește locatarilor din imobilele de locuințe sociale că au obligația să folosească bunurile date în locațiune cu prudență și diligență, potrivit destinației stabilite prin contractual de închiriere.

Blocurile de locuințe sociale nr. 3 și 4, din cartierul Grigorescu au fost date în folosință la sfârșitul anului trecut.

Direcția de Asistență Socială Deva

Source