Parcul ,,Cetate” Deva va fi gazda unui eveniment de promovare a sportului devean

Sâmbătă, 11 septembrie 2021, între orele 12:00-14:00, devenii sunt așteptați în Parcul Cetății Deva la un eveniment sportiv.

Membrii Asociației Club Sport Table Tennis Cool Sport Deva vor face o demonstrație de tenis de masă pentru spectatori.

Cei care doresc să joace tenis se pot alătura sportivilor.

Sportivii de la ACS TT Cool Sport Deva au participat la numeroase turnee de tenis locale, județene, regionale și naționale unde s-au clasat pe primele locuri.

Tenisul este un sport recomandat copiilor deoarece dezvoltă capacitatea de coordonare și viteza de reacție, îmbunătățește concentrarea, îi face mai disciplinați, stimulează funcționarea creierului, fortifică organismul și îi face mai sociabili.

Tenisul de masă practicat ca și grup le va dezvolta calitățile de relaționare, de a-și face prieteni, încrederea în membrii echipei, de a învăța să împartă cu alții, să ceară ajutorul, să aprecieze calitățile celorlalți.

Evenimentul este organizat de Asociația Club Sport Table Tennis Cool Sport Deva în parteneriat cu Primăria Municipiului Deva și Serviciul Public de Întreținere și Gospodărire Municipală Deva.

Participarea la evenimentul sportiv din Parcul Cetății Deva este liberă.

Evenimentul se desfășoară cu respectarea regulilor și măsurilor impuse la nivel național pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Biroul de presă

Source