DAS Deva a încheiat distribuirea alimentelor gratuite! Peste 600 de persoane au beneficiat de ajutorul finanțat de UE

Direcția de Asistență Socială Deva a încheiat, luni, 20 septembrie 2021, distribuirea produselor alimentare Lotul IV – Tranșa III, finanțate de Uniunea Europeană, prin Programul Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD).
Distribuirea alimentelor s-a desfășurat în perioada 1-20 septembrie 2021.
Direcției de Asistență Socială Deva i-au fost alocate 621 de pachete cu produse alimentare Lotul IV – Tranșa III, care au ajuns la beneficiarii finali, conform prevederilor OUG nr. 84/2020.
Astfel, pe listele inițiale au fost distribuite 218 pachete cu produse alimentare – pentru devenii care beneficiază de ajutor social (42) și alocație pentru susținerea familiei (176), în timp ce pe listele suplimentare au fost distribuite alte 403 pachete cu alimente – pentru copii și adulți cu dizabilități (grad grav sau accentuat), cu domiciliul sau reședința în municipiul Deva.
Fiecare pachet a conținut 12 tipuri de produse.
În cazul persoanelor vârstnice, nedeplasabile, care beneficiază de servicii de îngrijiri personale la domiciliu, Direcția de Asistență Socială Deva a asigurat transportul produselor alimentare direct acasă.

Direcția de Asistență Socială Deva

Source