Curs GRATUIT pentru ADMINISTRATORII de bloc!

Administratorii de bloc din municipiul Deva, care nu dețin certificatul de calificare profesională, obligatoriu de la 1 ianuarie 2022, îl pot obține GRATUIT, prin Camera de Comerț și Industrie a județului Hunedoara care organizează cursul de calificare „Administrator de condominii”. Cursul se desfășoară ONLINE și va avea o durată de 720 de ore.

IMPORTANT! Persoanele interesate trebuie să aibă un loc de muncă și să nu fi împlinit vârsta de 65 de ani.

ÎNSCRIERILE la curs se desfășoară în perioada 8 – 14 februarie 2022, între orele 9:00-15:00, la sediul Camerei de Comerț și Industrie a Județului Hunedoara (Deva, Bulevardul 1 Decembrie 1918, nr. 23 – vizavi de Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu”).

Participarea la curs se va face în ordinea înscrierilor și în limita locurilor disponibile – 26.

ACTE NECESARE pentru înscriere:

– adeverință de salariat (sau Persoană Fizică Autorizată)

– carte de identitate și certificat de naștere (original)

– certificat de căsătorie, dacă este cazul (original)

– ultima diplomă de studii (original)

INFORMAȚII SUPLIMENTARE se pot obține la numărul de telefon 0737.505.448 sau la sediul Camerei de Comerț și Industrie a Județului Hunedoara.

Conform Legii asociațiilor de proprietari nr. 196/2018, actualizată, persoanele care nu dețin un certificat de calificare profesională NU MAI POT OCUPA FUNCȚIA de administrator de condominii, începând de la 1 ianuarie 2022.

Potrivit evidențelor Direcției de Asistență Socială Deva, 40 de administratori de condominii din municipiul Deva NU DEȚIN, la acest moment, certificatul de calificare profesională. Aceștia administrează, în total, activitatea a 79 de asociații de proprietari dintre cele peste 400 de asociații care funcționează în oraș.

Direcția de Asistență Socială Deva

Source