Centrale termice noi pentru blocurile sociale din zona Zăvoi!

Montarea celor 34 de centrale termice de apartament în cele 9 blocuri de locuințe sociale din zona Zăvoi, aflate în administrarea Direcției de Asistență Socială Deva, se apropie de final.
Aproape 80 % dintre echipamentele cu defecțiuni au fost deja înlocuite cu centrale termice noi, până marți, 24 august 2021, în cadrul contractului încheiat între Direcția de Asistență Socială Deva și S.C. „Vimed Com” S.R.L. Alba-Iulia, care se derulează până la începutul lunii octombrie 2021.
După finalizarea lucrărilor de înlocuire și montaj a centralelor termice de apartament, vor fi efectuate operațiunile de punere în funcțiune a acestora.
Reprezentanții Biroului Administrarea și Exploatarea Locuințelor (BAEL) din cadrul Serviciului Fond Locativ urmăresc zilnic desfășurarea contractului, efectuând programări ale lucrărilor de montare a echipamentelor în funcție de programul locatarilor.
Valoarea contractului – care are ca obiect furnizarea a 34 de centrale termice, precum și montajul și punerea în funcțiune a acestora – este de 136.000 de lei (fără TVA), iar investiția este finanțată de la bugetul local al Municipiului Deva.
Persoanele care locuiesc în blocurile sociale aflate în administrarea DAS Deva pot semnala Biroului Administrarea și Exploatarea Locuințelor orice problemă legată de funcționarea necorespunzătoare a centralelor termice individuale.

Direcția de Asistență Socială Deva

Source