Actualizarea Bazei de Date pentru Investitori a municipiului Deva – septembrie 2021

Dacă dețineți facilități (ex.: terenuri pentru investiții, hale industriale, clădiri de birouri etc.) destinate potențialilor investitori care doresc să dezvolte proiecte pe raza municipiului Deva și doriți să le promovați GRATUIT prin platforma destinată mediului de afaceri gestionată de Primăria Municipiului Deva www.devabusiness.ro, vă invităm să vă înscrieți proprietatea în Baza de Date pentru Investitori a municipiului Deva, accesând și urmând pașii disponibili în link-ul următor:  https://devabusiness.ro/inregistrare-in-baza-de-date/

Primăria Municipiului Deva poartă constant comunicări cu terți (companii private, dezvoltatori, misiuni diplomatice, ministerul de resort ș.a.) pentru sprijinirea sau impulsionarea realizării de noi proiecte investiționale pe raza municipiului Deva. Identificarea unei locații fezabile pentru dezvoltarea proiectului investițional este una din condițiile esențiale pentru avansarea discuțiilor înspre concretizare. Baza de Date pentru Investitori a municipiului Deva¹ este un instrument util în acest sens, transparent, disponibil online și accesibil din orice loc al lumii. Cu această bază de date venim în sprijinul celor interesați prin oferirea de amplasamente pentru investiții, dar sprijinim în egală măsură și proprietarii ce dețin aceste facilități înspre a le valorifica. Beneficiari sunt astfel atât potențialii investitori, cât și comunitatea locală. Platforma www.devabusiness.ro este gestionată de Primăria Municipiului Deva și include informații de sprijin pentru potențialii investitori și firmele locale, fiind parte din pachetul de măsuri pus la dispoziție de către administrația publică locală mediului de afaceri.

Înscrierea poate se face online sau prin depunerea formularului din atașament completat la registratura Primăriei Municipiului Deva².

 

Prezentarea serviciului Baza de Date pentru Investitori a municipiului Deva

Formular de Centralizare/Înscriere

Termeni si condiții de utilizare

Declarație acord

Pentru orice informații suplimentare, nu ezitați să ne contactați.

Cosmin Joițoiu – consilier

[email protected]

Mobil: +40 724 562 799

Larisa Stoica – consilier

[email protected]

Mobil: +40 745 708 557

Primăria Municipiului Deva

Serviciul investitori, relații externe

Adresă: Piaţa Unirii nr. 16, RO – 330152 Deva

Județul Hunedoara, ROMANIA

[email protected]

www.devabusiness.ro

Source