Dragi focșăneni, acum la început de an fiscal nou, vă reamintim faptul că termenul limită de achitare a taxelor și impozitelor locale pentru primul semestru din 2021 este 31 martie anul curent.
Facem precizarea că toți cei care, până la data mai sus menționată, plătesc integral valoarea taxelor și impozitelor datorate bugetului local, beneficiază de reduceri din partea Primăriei Municipiului Focșani, după cum urmează:
– 10% pentru persoanele fizice;
– 5% pentru persoanele juridice.
Totodată, NU UITAȚI că puteți achita toate aceste taxe foarte simplu – ON LINE – de acasă sau de oriunde v-ați afla în fața unui calculator, laptop sau telefon.
Pentru a vizualiza toate datele de la rolul dumneavoastră fiscal și pentru a putea face plăți electronice, trebuie doar să accesați site-ul www.ghiseul.ro și să urmați pașii indicați: solicită date de acces – introduceți CNP-ul – validare card – trimitere e-mail. Odată ce ați obținut user-ul și parola, puteți plăti ON LINE.
În cazul în care, după parcurgerea tuturor etapelor de înscriere, vă apare cumva mesajul că nu sunt încărcate datele dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați la telefon 0237/236000 , interior 311 , unde unul dintre colegii noștri vă va furniza toate informațiile necesare.

Primar
Cristi Valentin Misăilă

Source