Descoperiți planurile candidatei Ramona Ioana Bruynseels pentru a dubla spațiile verzi și a crea un nou parc în Sectorul 1. De la preluarea Parcului Herăstrău la crearea de grădini urbane, aflați cum intenționează ea să îmbunătățească viața locuitorilor.

Problema Sectorului

Prea puține spații verzi, prea puține parcuri! Primăria actuală a ignorat complet nevoia noastră de natură. Este timpul să schimbăm această situație.

Soluții propuse

Preluarea Parcului Herăstrău

Mă voi lupta pentru preluarea Parcului Herăstrău în administrarea Sectorului 1, pentru a-l transforma într-un adevărat Central Park al Bucureștiului, unde toți locuitorii se pot bucura de natură, relaxare și activități în aer liber. Și nu doar a Herăstrăului, ci și a Parcului Floreasca!

Proiectul “Noul Herăstrău”

Voi supune dezbaterii publice un nou proiect de parc, „Noul Herăstrău". Este un proiect ambițios de pădure urbană, cu dimensiuni apropiate Herăstrăului, cu piste de biciclete, terenuri de sport, zone de relaxare și chiar un amfiteatru în aer liber pentru spectacole. Parcul va deservi și fi aproape și de locuitorii din Bucureștii Noi, Chitila, Străulești și Șișești. Va costa mult, dar trebuie să îndrăznim, pentru că noi și generațiile următoare avem nevoie de el!

Îmbunătățirea parcurilor existente

O urgență va fi curățarea, înfrumusețarea și îmbunătățirea tuturor parcurilor din Sector.

Parcuri de buzunar în cartiere

Voi analiza proiectul Parcului Liniei din Sectorul 6, pentru a vedea dacă poate fi adaptat și la Sectorul 1. Aceste parcuri de buzunar vor oferi locuitorilor oaze de relaxare și recreere aproape de casă.

Grădini urbane

Vom crea grădini urbane, unde bunici, părinți și copii se pot implica împreună în cultivarea de legume și fructe proaspete, într-un mediu relaxant și educativ.

Parcuri curate, sigure și pline de viață pentru tine și familia ta!

Curățenie lunară în parcuri

Facem curățenie lunară în parcuri! Gata cu gunoaiele și mizeria! Vrem să te relaxezi pe o pătură, să citești o carte sau să te joci cu cei mici, într-un mediu curat și primitor.

Protecție împotriva țânțarilor și căpușelor

Ca distracția să fie completă, vom avea grijă ca parcurile să fie protejate împotriva țânțarilor și căpușelor, prin acțiuni regulate de dezinsecție și deratizare.

Zone speciale pentru picnic

Organizăm zone speciale pentru picnic! Nimic nu se compară cu o masă în aer liber, alături de cei dragi.

Zone speciale pentru plimbarea și socializarea cățeilor

Vom amenaja și zone speciale pentru plimbarea și socializarea cățeilor, pentru ca și prietenii patrupezi să se simtă bine, alături de familia lor.

Închiderea parcurilor noaptea

Pentru ca tu să te simți în siguranță și să știi că cei mici se joacă într-un mediu protejat, vom închide parcurile pe timp de noapte.

Ramona Ioana Bruynseels este dedicată îmbunătățirii vieții locuitorilor din Sectorul 1. Prin aceste propuneri inovatoare, ea speră să aducă schimbări pozitive în viața locuitorilor și să le asigure un mediu mai curat și mai verde. Împreună, putem construi un viitor mai bun pentru Sectorul 1.