Primarul Misăilă l-a felicitat pe veteranul Mohorea Ștefan la 100 de ani!

Primarul Misăilă l-a felicitat pe veteranul Mohorea Ștefan la 100 de ani!

Luni, 5 februarie 2024, Primarul Cristi Valentin Misăilă l-a felicitat pe focșăneanul Mohorea Ștefan, veteran de război, cu ocazia împlinirii venerabilei vârste de 100 de ani.

Cu o poveste remarcabilă de viață, acesta este unul dintre seniorii din urbea noastră premiați în ultimii trei ani, în semn de mulțumire și apreciere pentru tot ce au făcut de-a lungul timpului pentru Focșani și România.

Cu acest prilej, Primarul Misăilă i-a înmânat venerabilului domn o diplomă de longevitate, un buchet de flori, un tort și un premiu în valoare de 2.500 de lei.

Un secol de viață, un secol de amintiri, trăiri, momente frumoase, dar și greutăți prin care a trecut, mai ales în timpul războiului, care a măcinat o lume întreagă.

Domnul Mohorea este unul dintre acei români de poveste care, cu arma în mână, au scris ISTORIE pe frontul de luptă în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Datorită lui și celor ca el, războiul a fost scurtat cu cel puțin 6 luni de zile. 

Pe această cale, îi suntem recunoscători pentru tot ceea ce reprezintă și îi urăm din inimă să aibă parte de sănătate și de bucurii alături de copii, nepoți și strănepoți!

La Mulți Ani!

Onoare și Respect!

Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Focșani

Source