Primăria Timișoara cumpără dezinfectanți pentru școli și grădinițe, din fonduri europene

Achiziția cu fonduri europene a Primăriei Municipiului Timișoara de materiale igienico-sanitare pentru unități de învățământ, respectiv dezinfectanți, a ajuns în faza depunerii ofertelor. Astfel, 7 firme au depus 15 oferte pentru cele 3 loturi licitate, oferte care vor intra în procesul de analizare.

Primăria Timișoara derulează un proiect cu finanțare europeană pentru achiziția de soluții dezinfectante pentru suprafețe și pentru mâini, destinate prevenirii infectării și pentru asigurarea condițiilor optime de funcționare în școlile din Timișoara.

În contextul actual, asigurarea condițiilor igienico-sanitare și prevenirea îmbolnăvirilor în unitățile de învățământ rămâne o preocupare constantă.

Astfel, în prezent, se derulează achiziția pentru trei loturi, cu o valoare totală estimată de 2,6 milioane de lei, pentru cumpărarea a 17.631 de litri de dezinfectanți pentru bănci și uși, 46.664 de litri de dezinfectanți pentru pardoseli și 17.436 de litri de dezinfectanți pentru mâini. Durata pentru furnizarea materialelor este de 14 zile de la semnarea contractului.

Achiziția face parte din proiectul “Consolidarea capacității unităților de învățământ preuniversitar de stat din municipiul Timișoara în vederea gestionării situației de pandemie generata de virusul SARS-COV-2 prin achiziția de echipamente de protecție medicală” este co-finanţat prin Programul Operațional Infrastructura Mare 2014-2020.

Pe lângă această finanțare din fonduri europene, Primăria Timișoara asigură în permanență finanțarea achiziționării de către școli și grădinițe a materialelor igienico-sanitare, în funcție de necesități, la solicitarea unităților de învățământ.

Serviciul Comunicare

The post Primăria Timișoara cumpără dezinfectanți pentru școli și grădinițe, din fonduri europene first appeared on Primăria Municipiului Timișoara.

Source