Magistrații Judecătoriei Timișoara au decis, marți, să respingă cererea Sindicatului Liber din Primăria Timișoara de suspendare a organigramei acestei instituții.

Primăria Municipiului Timișoara salută decizia instanței, care permite funcționarea în continuare fără sincope a instituției, în folosul timișorenilor, după luni de blocaj.

Organigrama în vigoare a fost suspendată, printr-o decizie a aceleiași instanțe de judecată în luna mai a acestui an, decizie care apoi a fost casată de Curtea de Apel în septembrie și trimisă la rejudecare. La aceasta rejudecare, Primăria Timișoara a câștigat.

Pe scurt, din cauza unei decizii inițiale greșite și casate, organizarea internă a fost blocată timp de aproape jumătate de an, iar toate concursurile au fost înghețate, provocând un blocaj instituțional și o încărcare suplimentară a activității celor rămași.

Vă reamintim că, și în acest moment, peste 100 de posturi existente în Primăria Timișoara sunt neocupate (din cauza ieșirii la pensie a ocupanților, transferului sau unor demisii), iar acest lucru înseamnă creșterea volumului de muncă pentru toți ceilalți angajați ai instituției.

Decizia instanței poate fi atacată cu recurs, care se va judeca la Tribunalul Timiș.

Procesul pe fond se va judeca la Judecătoria Timișoara în data de 16 decembrie.

Serviciul Comunicare

The post Primăria Timișoara câștigă, din nou, în instanță. Noua organigramă rămâne în vigoare first appeared on Primăria Municipiului Timișoara.

Source