Primăria Timișoara a dat startul la Planul de Acțiuni pentru un Oraș Verde

Primăria Municipiului Timișoara are în lucru Planul de Acțiuni pentru un Oraș Verde, elaborat cu sprijinul BERD (Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare). Scopul planului este de a elabora măsuri de politici publice și investiții durabile în infrastructură pentru a deveni un „oraș verde”. 

Primăria Municipiului Timișoara invită cetățenii să răspundă la un chestionar online care are scopul de a prioritiza principalele provocări de mediu care afectează orașul și zona metropolitană. Scopul acestei consultări publice este de a stabili principalele provocări pe termen scurt (în următorii 5 ani), precum și de a formula o viziune de dezvoltare sustenabilă, în colaborare cu locuitorii orașului.

Consultarea publică este realizată online, accesând link-ul chestionarului: https://freeonlinesurveys.com/s/9ti039r4 sau scanând codul QR, până la data de 30 ianuarie 2023. Întrebările la care cetățenii sunt rugați să răspundă vizează cele 7 sectoare analizate (Energie, Clădiri, Transport, Industrie, Apă și Apă Uzată, Deșeuri și Utilizarea Terenurilor), iar durata de completare a chestionarului este de aproximativ 10 minute.

Serviciul Comunicare

The post Primăria Timișoara a dat startul la Planul de Acțiuni pentru un Oraș Verde first appeared on Primăria Municipiului Timișoara.

Source