25.10.2023

Investiția municipalității a prevăzut modernizarea carosabilului, amenajarea trotuarelor și a acceselor auto la proprietăți, lucrări la sistemul de canalizare menajeră, relocarea stâlpilor de iluminat stradal, relocarea unui tronson din rețeaua de alimentare cu gaz și realizarea unui sistem de canalizație tehnică pentru cabluri. Totodată, Primăria continuă lucrările de modernizare a străzii Adam Mickiewicz.

„Pe străzile Xenopol și Banul Severinului lucrările sunt gata, am trasat deja marcajele rutiere. Pe strada Mickiewicz mai avem încă de lucru, dar  și aici, jumătate din lucrare e gata. Mă bucur că am reușit să facem această investiție în Ronaț, unde am mai avut zone care cu greu le-am putut numi străzi. Pe timp de ploaie, era o aventură să te deplasezi pe aici”, a declarat primarul Dominic Fritz.

Valoarea totală a lucrărilor de modernizare este de 5,4 milioane de lei (TVA inclus), iar finanțarea este asigurată din bugetul local.

Serviciul Comunicare

The post Primăria Municipiului Timișoara finalizează lucrările de modernizare a străzilor Alexandru Xenopol și Banul Severinului, în cartierul Ronaț first appeared on Primăria Municipiului Timișoara.

Source