Primăria Municipiului Focșani lansează concursul ”Vitrine de Paște”

Vineri, 9 aprilie 2021, este prima zi în care focșănenii se pot înscrie la concursul „Vitrine de Paște”, la care sunt invitați să participe toți agenții economici din oraș. Concursul se adresează operatorilor economici, care își vor orna vitrinele și spațiile interioare în ton cu tematica Sfintelor Sărbatori Pascale, urmând a se derula în perioada 9 – 30 aprilie 2021.

Primăria Municipiului Focșani anunță faptul că premiile care pot fi obținute, constau într-o sumă echivalentă cu un procent din impozitul aferent clădirii spațiului comercial, stabilit la nivelul anului ulterior desfășurării concursului, după cum urmează:
– locul I – suma echivalentă cu impozitul aferent clădirii pentru anul următor, în procent de 100%, dar nu mai mult de 10.000 lei;
– locul al II-lea – suma echivalentă cu impozitul aferent clădirii pentru anul următor, în procent de 75%, dar nu mai mult de 7.500 lei;
– locul al III-lea – suma echivalentă cu impozitul aferent clădirii pentru anul următor, în procent de 50%, dar nu mai mult de 5.000 lei.

Concursul se desfășoară pe șase zone din Municipiul Focșani, respectiv Centru, Obor, Est, Vest, Sud și Cartierul Mândrești, în total se vor acorda 18 premii.
Agenții economici care doresc să se înscrie la concurs sunt rugați să completeze formularul, care se regăsește pe site-ul Primăriei: http://www.focsani.info/www2013.focsani.info/fisiere/userfiles/drii/formular.pdf .
Regulamentul concursului poate fi consultat la adresa http://www.focsani.info/www2013.focsani.info/fisiere/userfiles/drii/regulament.pdf .

Începând cu data de 23 aprilie 2021, ora 16.00, fotografiile cu vitrinele împodobite vor fi postate pe pagina de Facebook a Primăriei Municipiului Focșani, într-un format unitar, pentru a fi votate și de cetățeni.

Vor fi jurizate doar vitrinele și spațiile pavoazate, juriul concursului urmând să analizeze și să puncteze următoarele criterii:
– relevanța pentru perioada sărbătorilor (0-25 puncte);
– impact vizual/design atractiv (0-25 puncte);
– originalitate (0-25 puncte);
– cromatică (cel mult 3 culori) (0-25 puncte).

Cele 4 criterii vor avea o pondere egală în evaluarea fiecărei lucrări de către juriu, oricare dintre criterii putând fi notat cu o valoare intre 0-25 puncte. Câștigătorul va fi ales în proporție de 75% de către juriu și 25% din votul publicului.
Vă așteptăm cu drag să participați la concursul care va aduce mai aproape spiritul Sfintelor Sărbători Pascale!

Biroul de presă al Municipiului Focșani

Source