Primăria Municipiului Focșani îi invită pe cetățeni să participe la o dezbatere publică

Primăria Municipiului Focșani îi invită pe cetățeni să participe la o dezbatere publică legată de completarea și modificarea „Regulamentului de organizare și funcționare a serviciului public de administrare, întreținere și exploatare a parcărilor ce aparțin domeniului public și privat al Municipiului Focşani, aprobat prin HCL nr. 276/11.10.2021, cu modificările și completările ulterioare”.
Dezbaterea va aveam loc miercuri, 26 octombrie 2022, ora 17.00 în Sala de ședințe a Primăriei Municipiului Focșani și va fi transmisă live pe pagina de Facebook a Primăriei Municipiului Focșani.
Până la data de 26 octombrie 2022, Primarul Cristi Valentin Misăilă îi invită pe cetățenii Municipiului Focșani să transmită și pe e-mail – [email protected] – opiniile și propunerile lor, după ce au citit Regulamentul în vigoare și propunerile de modificare.
Modificările propuse se află aici: https://www.focsani.info/proiectehcl/act-normativ-completare-si-modificare-regulament-organizare-si-func-539-ionare-a-serviciului-public-de-administrare-intre-539-inere-si-exploatare-a-parcarilor-ce-apar-539-in-domeniului-public-si-privat-al-municipiului-focsani.
Regulamentul de organizare și funcționare a serviciului public de administrare, întreținere și exploatare a parcărilor ce aparțin domeniului public și privat al Municipiului Focșani aflat în vigoare poate fi consultat aici: https://focsani.administrare-parcari.ro/?page_id=326.

Source