PRIMĂRIA MUNICIPIULUI FOCȘANI CONTINUĂ SĂ PREMIEZE SENIORII ȘI „CUPLURILE DE AUR"

Primarul Cristi Valentin Misăilă anunță în mod public focșănenii care au împlinit 90 de ani și familiile din oraș care au aniversat 50 de ani de căsătorie neîntreruptă că sunt așteptați la Primăria Municipiului Focșani pentru a fi premiați.
Astfel, toate „cuplurile de aur” primesc un premiu în valoare de 500 lei, o diplomă de fidelitate, un buchet de flori și un tort aniversar. Facem mențiunea că premiul oferit acestor familii se oferă o singură dată după împlinirea a cinci decenii de dragoste și respect reciproc.
Totodată, focșănenii care au trecut pragul celor 90 de ani primesc flori, o diploma de longevitate și 500 de lei. Cei care ajung să aniverseze 100 de ani sunt recompensați cu un premiu în valoare de 2.500 de lei, diploma „Un secol de existență”, un buchet de flori și un tort pe măsură. Premiile de longevitate sunt acordate anual.
Pentru a putea beneficia de aceste premii, toate persoanele menționate mai sus sunt invitate să completeze o cerere tip, care poate fi găsită în format fizic la registratura Primăriei Municipiului Focșani sau poate fi descărcată de pe link-urile următoare: 

https://www.focsani.info/fisiere/userfiles/DRII/cerere%20tip%20longevitate%20modif.pdf 

https://www.focsani.info/fisiere/userfiles/DRII/cerere%20tip%20fidelitate.pdf 

Acest formular trebuie să fie însoțit de copii după buletinele celor doi parteneri de viață, astfel, făcând dovada că ambii au domiciliul pe Focșani, precum și după certificatul de căsătorie.
De asemenea, fiecare focșănean care a împlinit 90 de ani, va depune, pe langă formularul completat, și o copie după buletin/CI, pentru a atesta faptul că are domiciliul actual în Municipiul Focșani.

Vă așteptăm cu drag!

Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Focșani

Source