Luni, 3 aprilie, de la ora 22,00, Primăria Municipiului Timișoara va continua acțiunile de eliminare a cablurilor amplasate aerian, pe tronsonul Cluj – Arieș. Menționăm că operatorii au fost înștiințați, de-a lungul ultimilor ani, atât la ședințele organizate săptămânal cu reprezentanții firmelor cât și prin notificări scrise, cu privire la obligativitatea dezafectării cablurilor aeriene și trecerii lor în subteran.

            Acțiunea primăriei include dezafectarea colierelor, panourilor publicitare și a fibrei optice și este realizată cu sprijinul STPT. În caz de vreme nefavorabilă, acțiunea va fi reprogramată.

Reamintim că de la începutul anului s-a intervenit pe Calea Circumvalațiunii, Calea Aradului, Calea Sever Bocu și strada Amurgului.

În lunile care urmează, acțiunile de îndepărtare a cablurilor aeriene vor continua pe Calea Martirilor, Piața Consiliul Europei, Zona Piața 700 și străzile adiacente, Strada Sf. Apostoli Petru și Pavel și Calea Dorobanților.

Serviciul Comunicare

The post Primăria continuă acțiunile de eliminare a cablurilor aeriene amplasate ilegal first appeared on Primăria Municipiului Timișoara.

Source