Comunicat 19.04.2022

Polițiștii locali se pregătesc continuu din punct de vedere profesional – astăzi are loc o ședință de tragere în poligon

Poliţiştii locali participă astăzi la o şedinţă de tragere cu armamentul din dotare în poligon, la diferite ținte, şedinţă care face parte din activitatea de pregătire profesională a acestora. Şedinţele de tragere au loc periodic, polițiștii locali fiind instruiți şi testaţi continuu pentru folosirea conform legilor în vigoare a armamentului din dotare, atât din punct de vedere teoretic, cât şi din punct de vedere practic. De altfel, activitatea de formare profesională și pregătire continuă este și rămâne o prioritate în activitatea polițiștilor locali, fiind gândită să se desfășoare pe mai multe paliere, pe lângă cea de tragere cu armamentul din dotare, desfășurându-se și activități  de pregătire fizică, dar și pe linie juridică, tehnici de dialog, negociere  și medierea conflictelor.

BIROUL COMUNICARE, REGISTRATURĂ ȘI EVIDENȚĂ OPERATIVĂ

The post Polițiștii locali se pregătesc continuu din punct de vedere profesional – astăzi are loc o ședință de tragere în poligon first appeared on Primăria Municipiului Timișoara.

Source