Operațiunile de dezafectare a cablurilor aeriene ilegale continuă

Primăria Municipiului Timișoara aduce la cunoștința cetățenilor că acțiunea de tăiere și eliminare a cablurilor ilegal amplasate aerian, continuă și vizează încă două bulevarde din oraș.

Având în vedere ignorarea notificărilor și somațiilor aduse furnizorilor de comunicații electronice cu privire la trecerea în subteran a rețelelor ce le aparțin, conform legii 154/2012, Primăria Municipiului Timișoara va duce mai departe acțiunea începută pe data de 11 ianuarie. 

Astfel, următorul segment vizat este Calea Aradului, unde dezafectarea va avea loc începând cu data 17 ianuarie, pe perioada serii.

Echipele Primăriei vor interveni pe Calea Sever Bocu (Lipovei) în luna februarie. De asemenea, Calea Circumvalațiunii (segmentul Gh. Lazăr – Piața Consiliul Europei) va fi dezafectată în urma unei acțiuni comune cu Poliția Locală. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat.

Acțiunea primăriei de dezafectare a cablurilor aeriene include dezafectarea colierelor, panourilor publicitare și a fibrei optice. Aceasta este realizată cu sprijinul STPT.

Serviciul Comunicare

The post Operațiunile de dezafectare a cablurilor aeriene ilegale continuă first appeared on Primăria Municipiului Timișoara.

Source