Joi, 6 aprilie, între orele 8-16, la intersecția bulevardului Cetății cu străzile Amforei și Iancu Flondor se vor executa conectări de conducte. Lucrările fac parte din proiectul ”Reabilitarea liniilor de tramvai și modernizarea tramelor stradale în Municipiul Timișoara, Traseul 4 – bulevardul Cetății”, iar pe durata lor se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Amforei (între Cetății și Teiului), Teiului (între Amforei și Gheorghe Lazăr), Timiș, Dropiei, Cetății (între Cloșca și Matei Basarab), la Grădinița nr. 26, Școala Gimnazială nr. 18 și la Punctele Termice de pe Amforei și Labirint.

Joi, 6 aprilie, între orele 8-16, se va executa o conectare de conducte pe Calea Stan Vidrighin. Pe durata lucrărilor se va opri furnizarea apei pe strada Chimiștilor și la firmele Dalli, Hexagon, Lukoil, STPT, Aquatim, Rolling și la cimitir.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Serviciul Comunicare și Marketing, Aquatim

The post Lucrări la alimentarea cu apă first appeared on Primăria Municipiului Timișoara.

Source