Locul de joacă din Cartierul ANL Sud a fost incendiat!

Un act de vandalism de o gravitate rară, a avut loc din păcate în Municipiul Focșani! În cursul nopții de joi spre vineri, 13 spre 14 ianuarie 2022, s-a întâmplat un act de vandalism de o gravitate rară. Locul de joacă din Cartierul ANL Sud, NOU-NOUȚ, a fost incendiat de o mână criminală, așa cum au putut constata cei de la ISU Vrancea. Locul de joacă nici măcar nu era recepționat, dar considerăm că este inadmisibil ca bunurile publice sau private să fie distruse!
Poliția a deschis un dosar penal și face cercetări pentru a identifica autorul sau autorii.
Având în vedere cele întâmplate, Primarul Cristi Valentin Misăilă a solicitat Direcției managementul proiectelor și investițiilor din cadrul Primăriei un studiu prin care să poată fi amplasate în oraș camere de supraveghere video într-un număr suficient de mare pentru evitarea unor astfel de incidente viitoare!
Bunurile publice sau private trebuie protejate cu orice preț! Edilul Misăilă speră ca Poliția să îi prindă cât mai curând pe făptași, dar totodată atrage atenția că pentru a descuraja astfel de evenimente este nevoie de implicarea întregii comunități!
Pe această cale, Primarul face un apel la cetățeni să anunțe de urgență autoritățile atunci când văd că cineva distruge un bun public sau privat! Sunați la 112!
Vandalismul ne afectează pe toți și doar împreună îl putem stopa!

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Focșani

Source