Istoria reală a Atelierului de Ciocolată artizanală Guilty Pleasure – love made chocolateIstoria reală a Atelierului de Ciocolată artizanală Guilty Pleasure – love made chocolate

În inima unei lumi dominate de agitație și de rutina zilnică, Guilty Pleasure – love made chocolate reprezintă o oază de răsfăț, unde pasiunea pentru ciocolată și dragostea pentru oameni se întâlnesc pentru a crea momente unice de indulgență. Acest atelier de ciocolată artizanală, fondat de Roxana Știrbu, este povestea unei transformări personale care a dat naștere unui brand emblematic pentru iubitorii de ciocolată de calitate.

Roxana, sau Roro, cum îi spun apropiații, nu și-a început cariera ca ciocolatier. Inițial inginer, ea a descoperit arta ciocolateriei într-un moment de introspecție, căutând o pasiune care să-i umple timpul și să-i ofere o nouă direcție în viață. Încurajată de soțul său, George, și inspirată de propria curiozitate, Roxana a decis să urmeze cursuri de specializare la prestigioasa Chocolate Academy din Londra. Acolo, printre ciocolatieri consacrati și patiserii de renume, Roxana și-a descoperit talentul natural pentru ciocolaterie, un talent care a surprins și inspirat.

Guilty Pleasure – love made chocolate a luat naștere din dorința de a împărtăși această pasiune cu lumea. Fiecare produs Guilty Pleasure este rezultatul unei atenții meticuloase la detalii, de la selecția atentă a ingredientelor până la finisarea artistică a fiecărei praline. Gama variată de produse include de la praline elegante, tablete pline de aromesi  drajeuri rafinate, până la coșuri cadou personalizate și figurine pline de imaginație.

Ce distinge Guilty Pleasure – love made chocolate de alte ateliere de ciocolată este abordarea sa unică, care combină tradiția cu inovația. Roxana crede că ciocolata nu trebuie doar să încânte papilele gustative, ci să povestească o istorie, să invite la momente de răsfăț și bucurie. Acesta este motivul pentru care atelierul refuză să adauge zahăr sau îndulcitori în produsele sale, alegând să evidențieze în schimb naturalețea și puritatea gusturilor.

Povestea Guilty Pleasure – love made chocolate este, în esență, o călătorie a descoperirii de sine și a împlinirii prin arta ciocolateriei. Roxana împărtășește cu clienții nu doar produse de ciocolată, ci o parte din visul său, o bucată din inima sa. Fiecare vizită la atelierul de ciocolata este o experiență în sine, unde clienții sunt invitați să exploreze o lume a gusturilor și a texturilor, să participe la ateliere și demonstrații, descoperind magia ciocolatei artizanale.

În spatele fiecărui produs stă o echipă de profesioniști dedicați, care pun suflet și măiestrie în fiecare etapă a procesului de producție. De la selecția ingredientelor, la designul ambalajelor și prezentarea produselor, totul este gândit pentru a oferi o experiență memorabilă. Ciocolata Guilty Pleasure nu este doar un produs, ci o expresie a iubirii și a pasiunii, un mijloc prin care Roxana și echipa sa aduc bucurie în viețile oamenilor.

Guilty Pleasure – love made chocolate reprezintă mai mult decât un atelier de ciocolată artizanală; este un simbol al pasiunii transpuse în artă, al calității fără compromisuri și al bucuriei de a împărtăși cu alții. Într-o lume în care timpul petrecut cu noi înșine și cu cei dragi devine tot mai prețios, Guilty Pleasure ne reamintește că momentele de bucurie și indulgență sunt esențiale pentru o viață împlinită.

Istoria Guilty Pleasure – love made chocolate este un testament al puterii viselor, al curajului de a urma o pasiune și de a transforma o simplă idee într-o realitate de succes. Este o invitație deschisă pentru toți să descopere și să celebreze momentele de plăcere din viața noastră, prin intermediul unei ciocolate făcute cu dragoste și măiestrie. Guilty Pleasure – Love Made Chocolate nu este doar o marcă; este o promisiune a unei experiențe care transcende simpla degustare a ciocolatei, invitându-ne să ne bucurăm de artă, gust și emoție în cea mai pură formă.