Administrația locală din Șelimbăr a predat amplasamentul către Compania Națională de Investiții (CNI) pentru ridicarea creșei din cartierul Tineretului, anunță primarul Marius Grecu într-o postare pe pagina sa de Facebook.

”Sunt extrem de bucuros să vă împărtășesc o veste minunată: proiectul creșei noastre, inițiat încă din 2022, a trecut de faza de proiectare și recent am predat amplasamentul către Compania Națională de Investiții.

Aceasta este mai mult decât o clădire, este un angajament pentru viitorul copiilor noștri și un sprijin real pentru familiile din comunitatea noastră.

Vă mulțumesc pentru răbdare și susținere!

Abia așteptăm să deschidem porțile creșei din Cartierul Tineretului, Șelimbăr și să oferim un start excelent în viață pentru cei mici!”, a transmis primarul.

Aici urmează să funcționeze trei grupe de copii între 0 și 3 ani: grupa mică (vârsta 0-1 ani) – 9 copii, grupa mijlocie (vârsta 1-2 ani) – 15 copii și grupa mare (vârsta 2-3 ani) – 20 de copii.

Investiția CNI în creșa din Șelimbăr este estimată la 15,73 de milioane de lei cu TVA inclus, iar construcția se va ridica pe un teren de 2.127 mp. În total, creșa va avea 1.546 mp, cu subsol, parter și un etaj.