Rețele Electrice Muntenia (companie parte a grupului PPC, denumită anterior E-Distribuţie Muntenia) a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare. Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora.

Următoarele întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții.

 Programul se regăsește și pe site-ul https://www.e-distributie.com/ro/acasa.html la adresa https://www.e-distributie.com/ro/intreruperi-curent/intreruperi-planificate-muntenia.html.

Vineri, 08 Decembrie 2023 – 09:00 – 17:00 – Ștefănești de Sus, Străzile Freziilor, Stadionului, Macilor, Tufănelelor, Petunilor, Muscatelor, Lalelelor, Tuberozelor, Magnoliei, Rozmarinului, Albăstrelelor, Begoniilor, Anemonelor, Busuiocului, Stânjeneilor și străzi adiacente.

Vizualizare anunț Source