Casa de Cultură a Municipiului Timișoara organizează în data de 23 aprilie 2023, Ruga cartierului Blașcovici.

Comisia de circulație de la nivelul municipiului Timișoara a aprobat închiderea traficului rutier, în perioada 22.04.2023 (ora 14)-24.04.2023 (ora 10) pe străzile Alecu Russo și Veronica Micle, la intersecția acestora.

Măsura privind traficul rutier este necesară pentru buna desfășurare a evenimentului “Ruga cartierului Blașcovici” și a fost luată la solicitarea Casei de Cultură a Municipiului Timișoara.

“Suntem încă în Sărbătoare și ne dorim să prelungim bucuria mult timp de acum înainte.

De Duminica Tomii, vă așteptăm la Ruga din Blașcovici! După Sfânta Liturghie, aflăm despre cântul, jocul și obiceiurile din Banat de la „Iovan Iorgovan” și ne reamintim de meșteșuguri străvechi: împletitul de nuiele, olăritul, păpușile de cânepă, pictura pe lemn. Vor întreține, apoi, voia bună, orchestra, dansatorii și soliștii Ansamblului „Timișul” Tineret, alături de invitații lor, Zorica Savu, Doriana Talpeș și Dumitru Stoicănescu. Vă așteptăm cu noi!”, transmite Casa de Cultură a Municipiului.

Serviciul Comunicare

The post Închiderea temporară a traficului rutier la Ruga din Blașcovici first appeared on Primăria Municipiului Timișoara.

Source