Elevii Liceului de Artă ”Gh. Tattarescu” Focșani vor începe anul nou într-un sediu nou

Miercuri, 22 decembrie 2021, Primarul Cristi Valentin Misăilă a avut bucuria să-i primească pe frumoșii colindători de la Liceul de Artă „Gh. Tattarescu” Focșani. Vocile lor cristaline, modelate cu dragoste de profesori talentați, au răsunat în Primăria Municipiului Focșani, aducând magia sărbătorilor de iarnă printre funcționari și cetățenii veniți cu treabă la sediul municipalității. Mulțumindu-le pentru cadoul făcut tuturor celor prezenți, edilul a ținut să le dea acestor copii, acum în prag de sărbători, o veste minunată.
Primăria Municipiului Focșani va finaliza procedura de predare-primire a corpului de clădire de lângă Inspectoratul Școlar Județean Vrancea către Liceul de Artă „Gh. Tattarescu” Focșani, în așa fel încât elevii de aici să meargă în prima zi de școală din 2022 în noul sediu al liceului lor.
Astfel, încă unul dintre obiectivele propuse la nivelul municipalității va deveni realitate, iar elevii și profesorii Liceului de Artă „Gh. Tattarescu” Focșani vor avea în sfârșit parte de un sediu nou și modern, pentru a-și desfășura activitatea în cele mai bune condiții.
Să fie într-un ceas bun!

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Focșani

Source