Vă așteptăm duminică 9 iulie 2023 în Polovragi la închiderea Taberei de sculptură „Simboluri Dacice în Arta Lemnului din România”, dar și la Simpozionul „Bucătăria tradițională românească”.

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Polovragi și cu Asociația pentru Dezvoltare Locală și Parteneriat Comunitar Polovragi, au organizat ediția a VI-a a Taberei de sculptură „Simboluri Dacice în Arta Lemnului din România”. În acest an, cinci sculptori din Cluj, Vâlcea, Bihor, Vrancea și Gorj au fost prezenți la Polovragi! Precizăm că Simpozionul Bucătăria Tradițională Românească va începe la ora 11.00, iar festivitatea de închidere a Tabere de Sculptură va avea loc la ora 12.30!

Asociația “Turism Oltenia de sub munte” în parteneriat cu Gal Parâng, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj, Primăria Comunei Polovragi și Direcția Județeană pentru Cultură Gorj, organizează Smpozionul “Bucătăria tradițională românească”, ediția I la Polovragi. Vă așteptăm cu drag să fiți alături de noi în Poiana Mănăstirii Polovragi pentru a vedea atelierele de gătit în aer liber, dar și pentru a admira lucrările celor 5 sculptori!
Haideți la Polovragi duminică!

Source