Două oferte pentru renovarea Infocentrului Turistic. Pe perioada lucrărilor acesta va funcționa în continuare pe Vasile Alecsandri nr. 1

Achiziția lucrărilor de reparații și extindere a Infocentrului Turistic al Timișoarei este în derulare, fiind două firme interesate, ale căror oferte se află în faza de evaluare.

În cadrul lucrărilor de renovare, Infocentrul va fi extins cu un spațiu adiacent, iar cele două spații existente vor fi tratate unitar, realizându-se un spațiu generos și vizibil pentru informarea vizitatorilor Timișoarei. Se va realiza, de asemenea, un spațiu pentru prezentări și expoziții de mici dimensiuni.

Toate cerințele care privesc renovarea clădirilor istorice vor fi respectate. Spațiul va fi reabilitat integral, se va desface pardoseala și se va realiza o suprafață unitară din microciment sau similar. O serie de intervenții interioare vor fi realizate, precum desfacerea placărilor din gips carton, curățarea tencuielilor existente, montarea de panouri fonoabsorbante suspendate.

Durata estimată de realizare a contractului este două luni pentru reparațiile care se vor efectua la obiectivul de investiții Infocentrul de pe str. Alba Iulia nr.2.

Pe perioada renovării, activitatea Infocentrului Turistic va fi mutată la sediul Asociației pentru Promovarea Timișoarei, de pe str. Vasile Alecsandri nr. 1.

Valoarea totală estimată a lucrărilor este de 487.329,93 de lei.

Serviciul Comunicare

The post Două oferte pentru renovarea Infocentrului Turistic. Pe perioada lucrărilor acesta va funcționa în continuare pe Vasile Alecsandri nr. 1 first appeared on Primăria Municipiului Timișoara.

Source