Decalarea restricțiilor de trafic pe Calea Stan Vidrighin

Lucrările de execuție pentru obiectivul ”Reabilitarea liniilor de tramvai și modernizarea tramelor stradale în Municipiul Timișoara, Traseul 2 – Calea Stan Vidrighin” au început fără a afecta traficul rutier, restricționarea traficului rutier pe Calea Stan Vidrighin, pe tronsonul cuprins între str. A. Pãunescu Podeanu și sensul giratoriu Piața Gh. Domășneanu urmând să se aplice din 11.04.2022.
Din cauza lucrărilor de intervenție la rețeaua de gaz, se va decala perioada de execuție a lucrărilor de pe tronsonul cuprins între str. A. Paunescu Podeanu și sensul giratoriu Piața Gh. Domãșneanu.
Astfel, traficul rutier va fi restricționat din data de 18.04.2022, pe o durată de 7 luni, pe tronsonul cuprins între str. A. Păunescu Podeanu și sensul giratoriu Piața Gh. Domășneanu, iar pe sensul de mers Piața Gheorghe Domășneanu – strada Aurel Podeanu circulația se va desfășura în dublu sens, cu câte o bandă pe sens.
În zonă, se vor derula două proiecte strategice, primul fiind cel de reabilitare a rețelelor de apă și canalizare, care beneficiază de fonduri europene atrase de Aquatim. Al doilea proiect este cel de reabilitare a liniilor de tramvai și modernizare a tramelor stradale de pe Calea Stan Vidrighin, cu o valoare de aproximativ 83 de milioane de lei (TVA inclus), termenul de execuție fiind de 30 de luni.

Serviciul Transport

The post Decalarea restricțiilor de trafic pe Calea Stan Vidrighin first appeared on Primăria Municipiului Timișoara.

Source