Campionul Olimpic Alin Moldoveanu, cetățean de onoare al Municipiului Focșani, a plantat un cireș japonez, alături de angajații Primăriei

Săptămâna Curățeniei la Focșani s-a finalizat cu o acțiune de plantare de cireși japonezi pe o alee din Grădina Publică, la care a participat și Campionul Olimpic la Tir, Alin Moldoveanu, cetățean de onoare al municipiului nostru.

Plantarea cireșilor japonezi a demarat vineri dimineață, în Grădina Publică fiind prezenți Primarul Municipiului Focșani, Cristi Valentin Misăilă, viceprimarul Alexandra Tătaru și consilierii locali Mirela Stroie și Cristian Zîrnă, alături de funcționarii publici din cadrul instituției.

După plantarea cireșilor, acțiunea a continuat cu igenizarea Parcului Schuman, dar și a zonei Vâlcele/Laminorul, unde și-au adus contribuția elevii de la Colegiul Tehnic „Valeriu D. Cotea”, angajați de la Direcția de Asistență Socială Focșani, Direcția de Dezvoltare Servicii Publice Focșani, CSM Focșani 2007, Teatrul Municipal „Maior Gh. Pastia” Focșani, Direcția de Dezvoltare și Serviciul Public Creșe Focșani.

Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Focșani

Source