Astăzi îl sărbătorim pe domnul Teodor Mihai, Cetățean de Onoare al Municipiului Focşani

Astăzi îl sărbătorim pe domnul Teodor Mihai, Cetățean de Onoare al Municipiului Focşani și titular al Catedrei de Matematică din cadrul prestigiosului Colegiul Național „Al. Ioan Cuza”, încă din anul 1985.
Datorită faptului că a descoperit o formulă matematică, ce ulterior a fost recunoscută internațional și înregistrată în cadrul The On-Line Encyclopedia of Integer Sequences (OEIS), domnului Teodor Mihai i s-a conferit titlul de „Cetăţean de onoare al Municipiului Focşani”, în luna septembrie 2022.
Cariera profesională a domnului profesor a fost încununată de faptul că și-a pus amprenta în domeniul în care lucrează, descoperind formula matematică de identificare a sumei produselor tuturor cifrelor până la un anumit număr. Astfel, a contribuit an de an la creșterea calității învățământului matematic din Focșani și nu numai.
La aniversarea zilei de naștere a domnului Mihai Teodor, Primarul Cristi Valentin Misăilă îi transmite sincere și cordiale felicitări, multă sănătate, împlinire şi pace sufletească.
La mulți ani!

Source