Am continuat campania de curăţenie de primăvară printr-o amplă acţiune de ecologizare a întregului oraș: străzi, cartiere, cursuri de apă și zone de agrement, pentru a curăța deșeurile abandonate de cetățeni iresponsabili. Ne-am aliniat și noi la campania națională „Curățăm România” și de-a lungul unei luni am adunat zeci de saci de deșeuri abandonate pe teritoriul orașului nostru, însumând tone de deșeuri. Toate acestea au fost posibile prin implicarea elevilor și a dascălilor de la Școlile gimnaziale nr. 1 și 3 și de la liceele Teoretic și Ioniță G. Andron, care au fost din nou modele de urmat pentru comunitatea noastră.

Peste 500 de voluntari de la instituțiile de învățământ din oraș, de la Ocolul Silvic și Salvamont au format echipă pentru a curăța mizeria altora.

Curățăm permanent domeniul public de deșeurile abandonate, suntem prezenți zilnic pe străzi, cursuri de apă, cartiere sau zone de agrement pentru a aduna tone de deșeuri aruncate ilegal de către cetățeni certați cu mediul, dar suntem convinși că fără ajutorul și susținerea dumneavoastră nu vom reuși să ajungem să fim ”Orașul în care să trăim, nu doar să locuim” – așa cum ne dorim!

Deşeurile rezultate în urma acestei acțiuni au fost preluate și transportate de către operatorul de salubrizare la groapa ecologică.

Campaniile noastre de ecologizare nu vor avea succes dacă nu ne dăm silința fiecare dintre noi să curățăm spaţiile verzi din fața casei, aleile, trotuarele, rigolele stradale din perimetrul casei, să nu aruncăm deșeuri pe cursurile de apă și să curățăm în urma noastră zonele de agrement.

Sperăm să vă alăturați campaniei noastre curățându-vă gospodăria, locul din apropierea acesteia și să depozitați deșeurile doar în locurile special amenajate
Vă rugăm să nu mai aruncați deșeurile la întâmplare!

Haideți să fim responsabili!

Mulțumim partenerilor noștri pentru implicare, pentru spiritul voluntar și pentru faptul că răspund provocărilor noastre de fiecare dată.

?????????? ?????̆???? ??????̦??-???̦ ?̂? ???̦????? ?? ???????????: ?????? ?????? ??????̦?? –???̦, ?̦?????? ?????????? ??. 1 ?̦? 3 , ??????? ???????? ?̦? ?????̦?̆ ?. ?????? și ?? ???????? ???.

Source