După doi ani de pandemie, liceele din Negrești-Oaș și-au expus azi oferta educațională pentru viitorii liceeni, în cadrul Târgului Educației, ajuns la cea de a VIII-a ediție.

Deschiderea oficială a târgului a avut loc astăzi, în prezența reprezentanților școlilor din oraș și a numeroși elevi interesați de oferta educațională.
Dorința noastră este să păstrăm copiii acasă, să ridicăm nivelul actului educațional, să avem cele mai moderne instituții de învățământ, unde copiilor noștri să nu le lipsească nimic. Ne străduim în fiecare zi să aducem toate instituțiile de învățământ din oraș la cele mai înalte standarde, ceea ce se poate vedea deja la Liceul Teoretic și la Liceul Tehnologic Ioniță G. Andron, licee reabilitate prin fonduri europene și de la bugetul local.

Liceul Teoretic și Liceul Tehnologic „Ioniță G. Andron” au o ofertă bogată pentru elevi, pe care îi aşteaptă cu drag să le treacă pragul. Fiecare stand a fost realizat cu influențele ofertei educaționale și culoarea profilului tehnologic sau teoretic expus.

?????? ??????̦??????̆ ? ???????? ????????:
✅ matematică-informatică;
✅ științele naturii;
✅ filologie;

?????? ??????̦??????̆ ? ???????? ?????????? „?????̦?̆ ?. ??????”:
?̂???̆?̦?̆??̂?? ??????:
✅ electronică automatizări;
✅ protecția mediului;
✅ turism și alimetație;
✅ economic;
?̂???̆?̦?̆??̂?? ???f???????:
✅ mecanic auto;
✅ tâmplar universal – cu o clasă suplimentară p

Source