Acțiune de amploare în Piața Lipovei – nereguli la toți comercianții, zeci de sancțiuni aplicate, inclusiv la SC Piețe SA

Acțiune fulger a polițiștilor locali în piața agro-alimentară din Calea Lipovei, unde au fost depistate nereguli grave. Polițiștii locali au organizat acțiunea cu efective mărite, ca urmare a verificărilor efectuate de-a lungul timpului care nu au fost remediate de cei responsabili. Astfel, la toți comercianții de la mese, fie persoane fizice autorizate, persoane juridice sau producători agricoli au fost găsite nereguli, respectiv fie nu aveau contracte de închiriere a meselor pe care și-au expus marfa, fie aveau contracte dar au ocupat în plus și alte mese, dar și pentru alte nereguli. Cei 12 comercianți au fost sancționați cu 17 amenzi în valoare de 500 lei fiecare. De asemenea, administratoarea pieței a încasat 9 sancțiuni de câte 400 lei fiecare deoarece a permis ocuparea meselor fără a încasa taxele aferente. Societatea Comercială Piețe SA a fost sancționată cu amendă de 2500 lei pentru neîntreținerea curățeniei în perimetrul spațiului alocat vânzării la punctul de precolectare a deșeurilor. Reprezentanții a cinci societăți comerciale au fost invitați cu documentele firmelor la Poliția Locală pentru verificarea acestora, alți doi fiind sancționați cu 600 lei pentru lipsa acord sediu fix și terasă. Pe linie de circulație rutieră, polițiștii locali au aplicat un număr de 17 colante autovehiculelor parcate neregulamentar, patru conducători auto fiind sancționați la fața locului. Verificările continuă și în perioada următoare.

BIROUL COMUNICARE, REGISTRATURĂ ȘI EVIDENȚĂ OPERATIVĂ

The post Acțiune de amploare în Piața Lipovei – nereguli la toți comercianții, zeci de sancțiuni aplicate, inclusiv la SC Piețe SA first appeared on Primăria Municipiului Timișoara.

Source