Vremea călduroasă transformă Bulevardul Unirii în zonă pietonală

Odată cu încălzirea vremii, în Municipiul Focșani se revine la un obicei atât de îndrăgit de toți focșănenii – transformarea, în    week-end, a Bulevardului Unirii în zonă pietonală.

Astfel, începând din acest week-end, Bulevardul Unirii (re)devine arteră pietonală, de la intersecția cu străzile Unirea Principatelor și Maior Gheorghe Pastia până la intersecția cu strada Ștefan cel Mare.
Bulevardul Unirii va fi închis la fiecare sfârșit de săptămână, de sâmbătă de la ora 16.00 până duminică noapte la ora 24.00 .
În plus, cu ocazia anumitor sărbători legale, se va aplica aceeași regulă, așa cum se va întâmpla pe data de 1 iunie 2021, când manifestările ocazionate de Ziua Internațională a Copilului vor închide zona centrală a Bulevardului Unirii de la ora 8 dimineață până la miezul nopții.
Cele două capete ale arterei pietonale vor fi semnalizate corespunzător de către Poliția Locala Focșani și Direcția de Dezvoltare Servicii Publice Focșani, astfel încât niciun autoturism să nu poată intra, nici măcar întâmplător, în zona de promenadă temporară.

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Focșani

Source