Final de an… dulce pentru elevii și preșcolarii din Comarnic

 

 Elevii și preșcolarii din Comarnic au simțit bucuria Crăciunului în pragul sărbătorii Nașterii Domnului.

În ultimele zile de școală din acest an calendaristic, micuții au primit vizita inopinată a lui Moș Crăciun, care a poposit la Comarnic, la mai multe unități de învățământ, să împartă chiar el darurile pentru elevi și preșcolari, pregătite de spiridușii de la Primăria Comarnic. Chiar dacă a fost primit afară, pentru a se respecta toate măsurile de protecție, acesta a fost întâmpinat de cei mici cu multă dragoste și momente artistice în adevăratul sens al cuvântului. Au recitat poezii, au interpretat cântecele, doar-doar Moșul va fi impresionat și îi va vizita, poate,și acasă, în noaptea de Ajun!

Vizita bătrânelului bun și blând, atât de iubit de copiii de pretutindeni, a venit ca o picătură de fericire într-o mare de amărăciune în care ne-a „înecat”, în ultimele opt luni, pandemia de coronavirus. Pentru cei mici și cei mari deopotrivă,  gestul a însemnat un semn de dăruire și bunăvoință din partea autorităților locale, care nu ar fi fost posibil fără sprijinul cetățenilor orașului și al Consiliului Local.

Acțiunea a făcut parte din proiectul „Vine, vine…Moș Crăciun”, organizat anual de primăria Comarnic, în luna decembrie, proiect ce anul acesta i-a avut ca beneficiari pe toți copiii înscriși la unitățile de învățământ din oraș, de la grădiniță până la clasa a XII-a.

În pragul sărbătorii Nașterii Domnului, le dorim tuturor comărnicenilor un Crăciun Fericit, cu pace, sănătate și bucurii!

 

Alina Bunghez

Source