Continuăm campania de curăţenie de primăvară  printr-o amplă acţiune de ecologizare a întregului oraș: străzi, cartiere, cursuri de apă și zone de agrement, pentru a curăța deșeurile abadonate de cetățeni iresponsabili.

 Invităm toți negreștenii, de la cel mai mic la cel mai mare, să ni se alăture sâmbătă dimineața, să formăm echipă pentru a face orașul lună ? și bec. Îi așteptăm să vină alături de noi, să ne dea o mână de ajutor și pe reprezentanții instituțiilor de învățământ din oraș, asociațiile de proprietari din fiecare cartier, societățile comerciale, instituții publice, asociații sau ONG-uri.

Pentru ca această campanie să aibă succesul scontat, trebuie să ne dăm silința să curățăm fiecare spaţiile verzi din fața casei, aleile, trotuarele, rigolele stradale din perimetrul casei, să nu aruncăm deșeuri pe cursurile de apă și să curățăm în urma noastră zonele de agrement.

 „Un oraș mai curat începe cu tine!” este mai mult decât o campanie prin care se face curățenie. Este o acțiune de conștientizare și responsabilizare personală a fiecărui cetățean cu privire la mediul înconjurător, la modul în care acționăm prin gestionarea responsabilă a deșeurilor și a modului prin care ne protejăm sănătatea și pe cei dragi nouă.

 Primăria Negrești-Oaș curăță permanent domeniul public de deșeurile abandonate, suntem prezenți zilnic pe străzi, cursuri de apă, cartiere sau zone de agrement pentru a aduna tone de deșeuri aruncate ilegal de către cetățeni iresponsabili, dar suntem convinși că fără ajutorul și susținerea dumneavoastră nu vom reuși să ajungem să fim ”Orașul în care să trăim, nu doar să locuim” – așa cum ne dorim! 

????? ?? ?????̆?̦????? ? ???̦????? ?? ???????????:

  •  Locul de întâlnire: Primăria Negrești-Oaș, în curte
  •  Ora întâlnirii: 8:oo am
  •  Persoana de contact pentru înscrieri sau alte probleme: Roxana Pop / 0752173153

 Deşeurile rezultate în urma acestei acțiuni vor fi depozitate în puncte special create, cât mai compact, urmând să fie transportate de către operatorul de salubrizare la groapa ecologică.

 Dacă vă doriți mult să vă alăturați campaniei noastre și din diferite motive nu puteți să ajungeți, o puteți face curățându-vă gospodăria și locul din apropierea acesteia, depozitați deșeurile în fața casei iar noi le ridicăm.

 Dacă nu vreți să vă alăturați, vă rugăm măcar nu mai aruncați deșeurile la întâmplare! 

Haideți să sărbătorim Ziua Mondială a mediului înconjurător  cu responsabilitate! 

?????????? ?????̆???? ?̦? ??????????? ????? ??????̦??-???̦ ?̂? ???̦????? ?? ??????????? ????:

Source