Un bărbat care a deschis poșeta unei femei și a încercat să sustragă din ea bunuri, în tramvaiul 6, prins de polițiștii locali

Polițiștii locali din cadrul Biroului Transport Urban au depistat astăzi, în jurul orei 11.15, în zona Traian, un bărbat suspect de furturi din buzunare și poșete. Cel în cauză se afla în tramvaiul cu nr. 6 din Piața Traian când a deschis poșeta unei doamne mai în vârstă și a băgat mâna încercând să-i sustragă portofelul. Imediat femeia a simțit ce se întâmplă și a început să strige după ajutor. Polițiștii locali aflați chiar în stația mijlocului de transport au urcat imediat și l-au preluat pe bărbat care devenise agitat, motiv pentru care s-au folosit cătușele din dotare. Acesta a fost adus la sediul Poliției Locale pentru identificare, stabilindu-se că se numește C.D., are 59 de ani și domiciliul în Timișoara. Bărbatul nu este la prima abatere, fiind condamnat în trecut tot pentru fapte de acest gen. El a fost predat pentru continuarea cercetărilor polițiștilor de la Secția 1.

BIROUL COMUNICARE, REGISTRATURĂ ȘI EVIDENȚĂ OPERATIVĂ

The post Un bărbat care a deschis poșeta unei femei și a încercat să sustragă din ea bunuri, în tramvaiul 6, prins de polițiștii locali first appeared on Primăria Municipiului Timișoara.

Source

You missed