Terra Salin: Oază de Sănătate pentru Cei Mici, Viziunea Inovatoare a Marinelei Fecioru IvanTerra Salin: Oază de Sănătate pentru Cei Mici, Viziunea Inovatoare a Marinelei Fecioru Ivan

Cu doua locatii premium in Bucureștiu, Terra Salin reprezinta un loc special dedicat sănătății și bunăstării copiilor. Fondatoarea, Marinela Fecioru Ivan, ne împărtășește viziunea sa inovatoare despre cum haloterapia poate transforma viețile celor mici, mai ales în primii ani de colectivitate, când problemele respiratorii devin o preocupare comună pentru părinți.

Reporter: Bună ziua, Marinela, și mulțumim că ne-ai acordat timpul să discutăm despre Terra Salin. Ce te-a inspirat să deschizi acest spațiu unic?

Marinela Fecioru Ivan: Bună ziua! Inspirația mea vine din dorința profundă de a oferi copiilor un start sănătos în viață. Observând cât de frecvente sunt problemele respiratorii la copii, mai ales în primii ani de colectivitate, am vrut să creez un spațiu unde aceștia să poată respira ușor, într-un mediu curat și terapeutic.

Reporter: Cum funcționează haloterapia și de ce este atât de benefică pentru copii?

Marinela: Haloterapia, sau terapia activa cu aerosoli de sare, implică inhalarea de particule microscopice de sare, care ajută la curățarea căilor respiratorii și la îmbunătățirea funcției pulmonare. Este o metodă naturală, non-invazivă, care reduce inflamația, elimină bacteriile și îmbunătățește imunitatea. Pentru copii, acest lucru înseamnă mai puține răceli, ameliorarea simptomelor de astm și alergii, și în general, o sănătate respiratorie îmbunătățită.

Reporter: Ce face Terra Salin diferit de alte centre de haloterapie?

Marinela: La Terra Salin, am pus un accent deosebit pe crearea unui mediu cald și primitiv pentru copii. Designul nostru este gândit să stimuleze imaginația și joaca, transformând fiecare sesiune de terapie într-o aventură. De asemenea, folosim tehnologie de ultimă oră pentru a asigura că aerul este îmbogățit constant cu particule de sare, mentinand astfel o salinitate ridicata. Mai mult, camerele sunt ventilate corespunzator dupa fiecare sedinta, pastrand un mediu sigur de terapie. În plus, echipa noastră este formată din profesioniști dedicați, care înțeleg nevoile specifice ale copiilor și sunt pregătiți să ofere o experiență terapeutică personalizată, bazata pe protocoalele medicale recomandate.

Reporter: Cum au primit părinții și copiii conceptul Terra Salin?

Marinela: Reacția a fost extraordinară. Părinții apreciază profund abordarea noastră naturală și eficientă în ameliorarea și prevenirea problemelor respiratorii. Copiii, pe de altă parte, adoră să vină aici. Pentru ei, Terra Salin nu este doar un loc de tratament, ci un spațiu de joacă și explorare. Feedback-ul pozitiv și poveștile de succes ne motivează să continuăm și să ne extindem serviciile.

Reporter: Există vreun sfat pe care ai vrea să-l împărtășești cu părinții care se confruntă cu probleme respiratorii ale copiilor lor?

Marinela: Primul meu sfat este să nu subestimeze importanța unui mediu curat și sănătos pentru respirație. Haloterapia poate juca un rol crucial în menținerea sănătății respiratorii, dar este de asemenea important să ne asigurăm că acasă și în spațiile în care copiii își petrec timpul sunt bine ventilate și curate. De asemenea, încurajez părinții să fie proactivi în căutarea soluțiilor naturale și sănătoase pentru îngrijirea copiilor lor. Terra Salin este mai mult decât deschisă să fie partenerul lor în această călătorie spre o viață sănătoasă.

Reporter: Care sunt planurile de viitor pentru Terra Salin?

Marinela: Viziunea noastră este să facem haloterapia accesibilă pentru cât mai mulți copii posibil. Avem planuri de extindere, atât în București cât și în alte orașe din țară. De asemenea, lucrăm la dezvoltarea unor programe educaționale pentru părinți și copii, pentru a crește conștientizarea despre importanța sănătății respiratorii și a stilurilor de viață sănătoase.

Reporter: Mulțumim, Marinela, pentru partajarea viziunii și a pasiunii tale cu noi. Terra Salin pare cu adevărat să fie o oază de sănătate pentru cei mici.

Marinela: Mulțumesc eu pentru oportunitatea de a împărtăși povestea Terra Salin. Sperăm să vedem cât mai mulți părinți și copii la noi, pentru a descoperi împreună beneficiile haloterapiei.

Terra Salin nu este doar un centru de haloterapie; este un sanctuar pentru sănătatea respiratorie a copiilor, o viziune transformată în realitate de Marinela Fecioru Ivan. Cu o abordare inovatoare și o dedicare profundă pentru bunăstarea celor mici, Terra Salin se profilează ca un lider în promovarea unui stil de viață sănătos și natural pentru copii. Pentru părinții care caută soluții eficiente și naturale pentru problemele respiratorii ale copiilor lor, Terra Salin oferă nu doar tratamente, ci și speranță