?În perioada ianuarie 2021 – februarie 2022, Baza Sportivă Adjud a înregistrat venituri de trei ori mai mici față de cheltuielile de întreținere, respectiv au fost încasați 30.300 lei, în timp ce cheltuielile au fost de 97.850 lei (doar utilități și reparații).
?Rezervarea terenurilor sportive cu acces controlat din interiorul Bazei Sportive Adjud se va face pe bază de bon de rezervare, obținut în urma transmiterii unei cereri în acest sens prin Registratura Generală a Primăriei Municipiului Adjud din str. Stadionului nr. 2, prin email, la [email protected] sau prin whatsapp, la numărul 0747094370.
?CSM 1946 Adjud și CES Adjud beneficiază de acces gratuit la toate facilitățile.
?Mai multe detalii referitoare la procedura de rezervare puteți găsi în CAPITOLUL IV – REZERVAREA TERENURILOR SPORTIVE din cuprinsul Hotărârii nr. 34/28.02.2022 a Consiliului Local al Municipiului Adjud, pe care o puteți consulta aici – https://bit.ly/36VJfC9 .
?Baza sportivă Adjud cuprinde următoarele spații: clădire multifuncțională (cuprinde vestiare, birou, sală de protocol, saună, magazie, bucătărie, spații cazare, spații depozitare, anexe, vestiare, vestiar cu sală de forță, toalete), 1 teren de fotbal, 1 pistă de atletism prevăzută cu zgură, 1 teren sintetic pentru minifotbal, 1 teren de tenis prevăzut cu zgură, 1 miniteren pentru antrenamente, 1 sală de sport municipală (prevăzută cu vestiare, toalete, spații de depozitare, anexe) și parcare auto.

Source